Om kwalitatieve en veilige producten aan te bieden, voeren wij in ons labo dagelijks kwaliteitsanalyses van granen en bloem uit, alsook enkele microbiologische onderzoeken.
Bloem inlands 10.5/680: bloem zonder toevoegingen, laag eiwitgehalte
Bloem ooo 11/680: bloem voor brood, gebak, stokbrood,…
Bloem oooo 11.5/680: vergelijkbaar met 11/680, maar iets hoger eiwitgehalte
Bloem suprême 12/680: sterke broodbloem van ruim 12 % eiwitgehalte
Bloem extra 12.5/680: bloem gemaakt van Duitse hoog eiwittarwe en een bijzonder sterke eiwitkwaliteit
Bloem Americana 13/680: deze bloem wordt veel gebruikt voor pistolets, luxedegen,…
Bloem 14/680: bloem met het hoogste eiwitgehalte, ideaal voor machinale verwerking pistolets, sandwiches, koffiekoeken,…
Pistoletbloem: bloem van hoog eiwitgehalte voorzien van pistoletpoeder
13/680 blanco: bloem van hoog eiwitgehalte zonder toevoegingen