Om kwalitatieve en veilige producten aan te bieden, voeren wij in ons labo dagelijks kwaliteitsanalyses van granen en bloem uit, alsook enkele microbiologische onderzoeken.
Tarwemeel op stenen grof: 100% gemalen tarwe, bevat geen verbeteraar
Tarwemeel 20 %: meel voor bruin brood
Tarwemeel 15 %: meel voor lichtbruin brood
Grof Ardeens: donker grof meel op basis van tarwe, rogge en zuurdesem
Zemelenbloem B: meel voor zemelenbrood
Cyprus: zeer fijn gemalen meel op molenstenen
Tarwemeel T: idem als tarwemeel M, maar iets fijner
Tarwemeel M: lichtbruin meel met verschillende soorten gebroken tarwe
Cuba: meel op basis van tarwe en rogge
Tarwemeel nr.8: donkerder als tarwemeel speciaal
Tarwemeel speciaal: meel voor lichtbruin brood
Tarwemeel op stenen fijn: gedeeltelijk voltarwemeel
Tarwezemelen